2020-04-11 07:49:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Az ön számára elengedhetetlen, hogy jól tájékozott legyen

Napi horoszkóp április 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Merkúr, a kommunikáció bolygója belép az ön jegyébe. Ez hozhat remek társulásokat a következő időszakban, a hétvégére pedig éjszakába nyúló, nagy beszélgetéseket. Most igazán meg tud nyílni a párja előtt.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A múlt emlékeire koncentrál, néhány belső dolog foglalkoztatja, és értékes felismerésekre juthat ezekkel kapcsolatban. A mai nap valóban alkalmas a lecsendesedésre, vagy a meditációra. Ha teheti, tegyen egy nagy sétát az erdőben!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyon fontos önnek, hogy gondolatait megossza környezetével, elméje ragyogó és éber, hiszen felveszi a Kos-Merkúr gyors energiáit. Sokat gondolkodhat a jelenlegi helyzet kialakulásán, szívesen olvas és tájékozódik a témában.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valószínűleg sokat gondolkozik a jövőjén, a karrierjén, nem önmaga miatt, hanem szeretné biztonságban tudni családtagjait. Ha a pénzügyei rendben vannak, akkor a gondoskodás, ami az ön alaptermészete, nem jelent problémát.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mivel nem nagyon mozdulhat ki, rengeteg szellemi energiáját ma a könyvek felé fordítja, szélesíti látókörét, vagy a híreket hallgatja, nézi. Az ön számára elengedhetetlen, hogy jól tájékozott legyen.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi napok eseményei után kifejezetten örül, hogy a kedélyek lecsillapodnak, és csendes napnak ígérkezik a mai. Most legalább összegezheti kusza gondolatait, és leszűrheti a tanulságokat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most nagyon erős vágya van az együttműködésre, a másokkal való kommunikációra. Saját magát is jobban megérti a beszélgetések alatt, és párját is új oldaláról ismerheti meg.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai nap jól kezdődik, de nézeteltérései egy barátjával teljesen felboríthatják a terveit. Legyen rugalmas és térjen ki a szeszélyes, következetlen támadások elől. Ne is haragudjon túlságosan az illetőre – valószínűleg nem is önnel van gondja, hanem más nyomasztja.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A kényelem és a biztonság kérdései foglalkoztatják ma, és mindenre talál jó, hatékony megoldást. Sokféle üzleti lehetőség kínálkozik, amit ki kell használnia. Lehet, hogy felszedett néhány kilót az elmúlt időszakban, és ez zavarja, de ne az ünnepek alatt kezdjen diétázni!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Most szüksége lehet a magányra, hogy egy kicsit összeszedhesse magát. A szellemi munka érdekében elvonulhat egy rövid időre. Számos vitás helyzetre kell felkészülnie, fontos, hogy pontosan tudja mindenkor, hogy mit akar, mi a célja.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pénzügyekben tartsa magát szigorúan az előre kidolgozott terveihez. Bármilyen változtatás negatív következményekkel járhat. Most ne bízzon ítélőképességében, halassza későbbre a fontos döntéseket.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Igyekezzen nem érzelgősen reagálni a fejleményekre. Inkább foglalja el magát a kötelességeivel, az otthoni tennivalókkal, és ne hanyagolja el családját, kedvesét se!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: